Kvaliteta s lakoćom

Kvaliteta u svakodnevnom životu
April 9, 2019
Što je kvaliteta?
April 12, 2019

Kvaliteta s lakoćom

Kada me netko pita čime se bavim, odgovaram sljedećom izjavom: Ja sam konzultant (savjetnik) i auditor za ISO standarde. O moj Bože, što je pak sad to – najčešće čujem kao odgovor!!!

Evo što to je najjednostavnije rečeno iako I tu još ima nekih “stranih” riječi:

Konzultant odnosno savjetnik za ISO standarde je osoba koja pomaže tvrtkama da uvedu u svoje poslovanje principe kvalitete prema međunarodno priznatim normama (standardima).

 

Ovim poslom bavim se više od 10 godina. Želja mi je na ovim stranicama prenijeti vam iskustvo koje sam stekla, predstaviti vam primjere dobrih praksi, te približiti vam koje su sve prednosti uvođenja kvalitete u vaše tvrtke, koje su dobrobiti u tome te koje ćete koristi imati. Također mi je želja dodatno demistificirati sve te čudne i strašne riječi kako ih je u svojoj knjizi “Plivati s ISO-om i ostati živ” opisala Olga Štajduhar- Pađen. Ova knjiga na vrlo jednostavan način uvodi vas u stručni žargon i omogućuje podrobnije razumijevanje pojma kvalitete. Pisana je prije svega za poduzetnike i menadžere koji kreću u projekt uspostavljanja sustava kvalitete u svojim tvrtkama i žele se što prije certificirati. U toj knjizi ćete naći što, zašto i kako se to radi i gdje tražiti daljnje informacije.

PLIVATI S ISO-om I OSTATI ŽIV

Moja je osnovna misija da na ovim stranicama ogolimo kvalitetu u potpunosti, da vam pokažem kako je kvaliteta uključena u svaku poru vašeg života, i kako ste okruženi osnovnim principima kvalitete, samo što ne znate da se oni tako zovu.

 

Stojim vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice

Za Kvalitetu s lakoćom

Vaša Kristina

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + four =