Dr. sc. Kristina Zvonar

Kristina Zvonar je doktorica znanosti iz područja biokemije. Završila je Farmaceutsko-biokemijski fakultet (FBF) u Zagrebu 1995. godine, smjer medicinske biokemije. Od 1996. do 2000. godine, radila je na Zavodu za biokemiju i molekularnu biologiju FBF, gdje je 2000. godine obranila magisterij iz područja biokemije. Od 2000. do 2002. godine radila je na Zavodu za laboratorijsku dijagnostiku, KB Dubrava, gdje je položila stručni ispit. Od 2002. do 2010. radila je na Zavodu za kardijalnu kirurgiju KB Dubrava, gdje je vodila Kirurški laboratorij za biomedicnsinska istraživanja (od osnivanja, opremanja i organizacije do provođenja samih pokusa).

2007. je završila tečaj za IRCA Lead Auditor za ISO 9001 od strane DNV i od tada radi kao podizvođač za DNV. U 2010. godini završila je tečaj za Lead auditora za ISO 13485, a 2011. godine za Direktivu za medicinske proizvode (93/42/EEC). Danas, uz teritoriju Republike Hrvatske i bivše Jugoslavije, održava audite i u Francuskoj, Belgiji, Mađarskoj, Španjolskoj i Slovačkoj. Portfelj medicinskih proizvoda za koje ima odobrenja su: plastični proizvodi s mjernom funkcijom (žlice i šprice za davanje antibiotika, čaše i vrećice za urin), razne kreme, različite sustave za njegu rana (vakuumskim potpomognuta terapija, različite vrste gaze, viskozni i celulozni proizvodi, spužve i pjene), dentalni materijali, razni kateteri (kateteri za infuzije, transfuzije, te urinski kateteri), ploče za operacijske dvorane, čiste sobe, pribor i setovi za izvođenje kirurških postupaka od netkanih materijala, medicinski plinovi.

Također, klijenti su joj proizvođači kozmetičkih proizvoda, različite poliklinike, dentalne ordinacije, proizvođači in-vitro dijagnostičkih proizvoda, zubotehnički laboratoriji i tvrtke za uvoz-izvoz medicnskih proizvoda.

Prihvaćam pohranjivanje i uporabu podataka prikupljenih sa ove stranice.
Više o politici privatnosti.